03 Aralık 2015

CİHAN DEMİRCİ'NİN ÇOCUKLAR İÇİN "ÖZGÜN" FIKRALAR DİZİSİNDEKİ İLK 2 KİTABI YAYINLANDI!..


Hayat damlarındaki yazarlık ve çizerlik serüveninde 2015 yılıyla birlikte 37 yılı geride bırakan "Damdaki Mizahçı" Cihan Demirci, son yıllarda özellikle "çocuk" okurları için kitap üretmeyi sürdürüyor... Cihan Demirci'nin "Çocuklar İçin Fıkralar" adlı özgün fıkra dizisindeki ilk kitabı; "Gülmesini Bilen Çocuk" iki ay önce yayınlanmıştı. Bu dizinin ikinci kitabı olan; "Gülünce Güzel Dünya" ise Aralık ayı başında Kırmızı Kedi Yayınevi tarafından yayınlandı. Bu kitapta da; kimisi sizi kahkahalarla güldürecek, kimisi hafiften gülümsetip, kimisi inceden düşündürecek, sözünü uzatmayan, birbirinden neşeli, eğlenceli, mizah yüklü, özgün fıkralar yer alıyor.



1978'de yazarlık-çizerlik serüvenine adım atan, 1985 yılından beri kitap yayınlayan Cihan Demirci, 2015 yılı sonunda, toplam 30 yılı bulan kitap yayınlama macerasında da yüzbinlerce okura ulaşan 45 kitabı geride bıraktı. Uzun yıllar medyada, gazete-dergi ve eklerde yazar-çizer olarak çalışan, mizah tarihimiz üzerine araştırmalar yapan Cihan Demirci, 22 yıldır sürdürdüğü okul etkinlikleri sayesinde öğrencilerle okullarda bir araya gelerek onlara hem mizah, hem de karikatür hakkında bilgiler verip, söyleşi ve imza günleri gerçekleştirerek, zekasının ışıltısıyla gülmesini bilen, mizah duygusu taşıyan çocuklar yetişmesi adına da çaba sarf ediyor!.. 

(Gülünce Güzel Dünya / Cihan Demirci / Çocuklar İçin Fıkralar Dizisi-2 / 64 Sayfa / Kırmızı Kedi Yayınevi / Birinci Basım: Aralık 2015)


Hiç yorum yok: