28 Mart 2018

CİHAN DEMİRCİ, KÜTÜPHANELER HAFTASINI KOCAELİ VE DARICA'DAKİ SEYMEN KOLEJİNDE AÇTI!..



Cihan Demirci, yazar-çizerlik serüvenindeki 40. yılında, okul etkinliklerini sürdürüyor. 27 Mart 2018 Salı günü, Cihan Demirci'nin yolu bu kez Kocaeli ve Darıca'ya düştü. Sabah saatlerinde Özgür Pehlivan ve İmran Canan arkadaşlarımızla ulaştığımız Kocaeli Seymen Koleji, 35 yıllık bir özel eğitim kurumu. Başta okul müdürü olmak üzere, Mehtap öğretmen ve diğer öğretmenlerin içten ilgisiyle karşılanan Cihan Demirci'yi bu okulda yoğun bir etkinlik maratonu bekliyordu. Okulun konferans salonunda önce 5. sınıflarla, ardından 6. sınıflarla ve sonrasında da 7. sınıflarla 3 ayrı mizah ve karikatür söyleşisi gerçekleştiren, öğrencilerin okudukları kitabı "Hınzır Can Çevre Dostu" üzerine soruları yanıtlayan Cihan Demirci, öğlen yemeği sonrasında bir sınıfta çizmeye meraklı öğrencilerle de "Karikatür Atölyesi" gerçekleştirdi. 


Seymen Koleji maratonu, öğleden sonra da aynı okulun Darıca'da bulunan şubesinde devam etti. Darıca'daki Seymen Kolejinin Konferans Salonunda gene mizah ve karikatür üzerine bir söyleşi gerçekleştiren Cihan Demirci, "Hınzır Can Çevre Dostu" kitabını anlatıp, öğrencilerin sorularını yanıtladıktan sonra, bir karikatür atölyesi de yaparak, 2 ayrı okulda toplam 6 ayrı etkinlikle günü noktalamış oldu. Cihan Demirci'nin "Kütüphaneler Haftası"na denk gelen etkinliklerinde bundan sonraki durağı 29 Mart günü Okan Koleji olacak. 

CİHAN DEMİRCİ'NİN 27 MART 2018 TARİHİNDE KOCAELİ SEYMEN KOLEJİ VE ARDINDAN DARICA SEYMEN KOLEJİNDE GERÇEKLEŞTİRDİĞİ ETKİNLİKLERDEN FOTOĞRAFLAR... 





Hiç yorum yok: