30 Mart 2018

CİHAN DEMİRCİ, 54. KÜTÜPHANELER HAFTASINDA BU KEZ TUZLA'DA OKAN KOLEJİ'NE KONUK OLDU!..



"Damdaki Mizahçı" Cihan Demirci, ilk kez bundan 5 yıl önce 2013 yılında gittiği Tuzla'daki Okan Koleji'ne, 29 Mart 2018 Perşembe günü, 54. Kütüphaneler Haftası kapsamında konuk oldu. Soğuk mu soğuk, yağmurlu mu yağmurlu bir Mart sonunda Cihan Demirci, Kırmızı Kedi Yayınevi'nden Demet Ekmekçioğlu ile gittiği Okan Koleji'nin kütüphanesinde, onu 5 yıl önce olduğu gibi gene işini çok seven kütüphane sorumlusu Bilgi Özgü karşıladı. 

Okan Kolejinin kütüphanesinde düzenlenen etkinlikte 1. ve 2. sınıf öğrencilerine "Gülünce Güzel Dünya" adlı özgün fıkra kitabıyla seslenen Cihan Demirci, onlara mizahın en eski ve en köklü türü olan fıkra türünü tanıttı ve fıkralarından örnekler okudu, fıkralara dair sorularına yanıt verdi, söyleşi sonunda da kitabını imzaladı. Bu keyifli etkinliğin sonunda okulun duayen öğretmenlerinden Nükhet öğretmenle de sohbet olanağı buldu. 

CİHAN DEMİRCİ'NİN OKAN KOLEJİ ETKİNLİĞİNDEN FOTOĞRAFLAR...


Cihan Demirci, Okan Kolejindeki etkinliğin sonunda 2. sınıf öğrencileri, öğretmenleri ve Kütüphane sorumlusu Bilgi Özgü ile...  (29 Mart 2018) 


Hiç yorum yok: